2011 m. vasario 21 d., pirmadienis

Auskarai ir apyrankė/Earrings and bracelet set


Reikalingi: medinis pagrindas auskarams, medinis pagrindas apyrankei, servetėlė, klijai, lakas, metaliniai žiedeliai ir kabliukai (aš naudoju sidabrinius), žirklės, teptukas. 


Iš servetėlės išsikerpu norimo dydžio ir formos paveiksliukus, dviems auskarams reikėtų 4 vnt. Šiaip dekoravimui nebūtina naudoti vien tik servetėlę arba dekupažinį popierių, galima naudoti bet kokį popierių lazeriniu spausdintuvu atspausdintu paveiksliuku. Kodėl būtent lazeriniu? Todėl kad paveiksliukai atspausdinti rašaliniu spausdintuvu susilieja nuo vandens ir klijų. Taip pat, jeigu servetėlė šviesi ir/ar balta galima auskarų pagrindą nudažyti baltais dažais, kad vaizdas būtų ryškesnis.

Toliau priklijuoju servetėlę prie auskarų pagrindo. Klijuoju teptuku nuo pagrindo vidurio kraštų link. Atsargiai adata padarau skylutę žiedeliui su kabliuku įdėti. Laukiu kol klijai išdžius ir lakuoju du kartus. Po kiekvieno lakavimo adata išvalau skylutę nuo lako. Laukiu kol paskutinis lako sluoksnis išgžius ir uždarau žiedelį su kabliuku. Galima puoštis:)
Apyrankės dekoravimo metodas identiškas aukščiau aprašytam auskarų dekoravimo metodui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą